Bel Kirsten: 06 24 65 93 78 of Lisa: 06 21 40 11 03

Over Lisa

Ik vind het belangrijk dat een advies niet alleen gezond maar ook haalbaar én vol te houden is!

Ik ben Lisa Coppens kom uit Nuland en woon sinds enkele jaren in Geffen. Sinds juni 2015 ben ik als diëtist werkzaam bij diëtistenpraktijk beLEEFgezonder.

“Wat ik zo leuk vind aan dit vak?”
Het contact met mensen en samen met hen werken naar een bepaald doel. Ik vind het belangrijk dat een advies niet alleen gezond maar ook haalbaar én vol te houden is. Ik streef er daarom ook naar om een advies op maat op te stellen, dit in samenspraak met de cliënt! Naast het voedingsgedeelte vind ik beweging ook erg belangrijk, een combinatie van voldoende beweging en gezonde voeding zal zorgen voor het beste resultaat. Het is altijd mogelijk om samen te kijken naar een combinatie van deze twee.

Sinds 2017 heeft ook de emotie-eter een speciaal plekje bij mij in de praktijk. Ik vind het belangrijk dat deze groep een speciale vorm van begeleiding krijgt. Het is voor mij een uitdaging om mensen uit de vicieuze cirkel van emotie eten en/of jojo-en te laten stappen. Doordat ieder mens anders is, is er geen begeleiding hetzelfde. Dit maakt mijn werk erg uitdagend, boeiend en leuk!

Naast mijn werk als eerstelijns-diëtist bij beLEEFgezonder ben ik ook verbonden aan SlowCare het Elzeneindhuis en het Koninklijke Kentalis. Daarnaast ben ik ook werkzaam als diëtist binnen Cello, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik woon in Geffen en ben een fanatieke sporter, vooral korfbal is mijn passie. Verder vind ik het erg leuk om in mijn vrije tijd af te spreken met vrienden en familie en ook koken vind ik erg leuk om te doen.

Ik heb de volgende opleidingen en cursussen afgerond:
• 2015 HBO Voeding en Diëtetiek
• 2015 Cursus mindfulness
• 2016 Scholing Diëtetiek Verstandelijk Gehandicaptenzorg
• 2017 Scholing Emotie-eten de baas
• 2018 Post HBO diabetes en voeding
• 2018 Autisme en gerelateerde eetproblemen
• 2019 Grip Op Koolhydraten

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten,  Diëtetiek Verstandelijk Gehandicaptenzorg en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Diëtistenpraktijk beLEEFgezonder is ook te vinden op https://www.dietist-info.nl.